En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Kambodsja
Våre partnere

Våre partnere

I Kambodsja har Misjonsalliansen fire partnere som implementerer prosjektene. De har ansvaret for å planlegge og gjennomføre utviklingsprosjektene i lokalsamfunnene vi jobber i.

Misjonsalliansen startet samarbeidet med partnerne i 2008. Bli bedre kjent med våre fire lokale partnere her:

Khmer Angkar for Development of Rural Areas (KADRA)

KADRA er en lokal organisasjon som ble etablert i 1993 for å forbedre livsgrunnlaget til mennesker i Svay Rieng provinsen. KADRA implementerer nå to hovedprogram: Integrert samfunnsutvikling og styrking av sivilsamfunn. Organisasjonen har 5 landsbyer i sitt målområde hvor de implementerer sitt utviklingsprogram. Programmet fokuserer på syv sektorer: Jordbruk, helse, miljø, barn og utdanning, inntektsøkning, sosial rettferdighet og prosessen med samfunnsorganisering.

Love Cambodia (LC)

Våre partnereLove Cambodia er en utviklingsorganisasjon som jobber i provinsen Prey Veng. Organisasjonen ble grunnlagt av pastor Ieng Sopheareak i Prey Veng Christian Centre i 2001. I 2007 ble LC en sjølvstendig utviklingsorganisasjon. Dette gjorde at skillet mellom kirkearbeid og utviklingsarbeid ble tydeligere. LC arbeider for tiden i 6 landsbyer med fokus på prosessen med samfunnsorganisering, jordbruk og matvaresikkerhet, samfunnshelse og miljø, utdanning og talsmannsarbeid. De er også involvert i sparegrupper for å sikre familier inntektsøkning. LC planlegger å øke partnerskapet med to nye landsbyer.

Community For Transformation (CFT)

CFT ble etablert i 2007 for å tjene de fattige og sårbare i deres målområde i provinsen Kampong Speu.CFT har 7 ansatte som har ansvar for administrasjon og oppfølging av prosjekter i lokalsamfunnene i de ulike landsbyenede CFT er tilstede i. Staben har fått opplæring i lederskap, administrasjon  og utvikling av lokalsamfunn. Nå implementerer CFT utviklingsprosjekter i ti landsbyer i Kampong Speu.

Occupation and Rural Economic Development Association (OREDA )

OREDA er en lokal organisasjon som er basert i Kampot provinsen. OREDA jobber med utvikling av lokalsamfunn pg å sette fattige i distriktet i stand til å møte sine behov for rettferdighet og matvaresikkerhet, uavhengig av religion, etnisitet, kjønn eller politisk tilhørighet. OREDA arbeider i seks landsbyer innenfor to kommuner. Gjennom prosessen med samfunnsorganisering og opprettelsen av lokalt baserte organisasjoner, drives aktiviteter innen jordbruk, helse, miljø, barn og utdanning, inntektsøkning og sosial rettferdighet. Organisasjonen har de siste årene utvidet kapasiteten til staben og blitt en effektiv og bærekraftig utviklingsorganisasjon.

 

Powered by Cornerstone