En støttegruppe for Misjonsalliansens arbeid i Kambodsja
Norske lærere tok utfordringen
Denne uken har to nordboere vært på besøk hos Misjonsalliansens partnere i Kambodsja. De blei utfordret på en kort undervisningsøkt i henholdsvis engelsk og kroppsøving.
Dette innlegget er tagget med
Les hele innlegget Skrevet 12. Februar 2015
Utsendingen som krysser sine spor
Andreas og Lina var utsendinger i Kambodsja i 2010. Denne uka, over fire år etter, er Andreas tilbake. Gjensynet beskrives med glede og stolthet.
Dette innlegget er tagget med
Les hele innlegget Skrevet 15. Januar 2015
Hallelujakor i gata
Å feire jul utenlands er ikke i nærheten av det samme som en norsk, tradisjonsrik jul. Hjemmet vårt er her i Kambodsja nå. Denne adventstida er det enda større kommersielt fokus på jula. Og det i et land der 95 % er buddhister. Det gir en nokså kunstig julestemning.
Dette innlegget er tagget med
Les hele innlegget Skrevet 18. Desember 2014
Historisk styretur i Kambodsja
Denne veka har ein munter gjeng frå hovudstyret vore på prosjektbesøk og sett Misjonsalliansens arbeid i Kambodsja. - Det er første gong i Misjonsalliansens 113-årige historie at heile hovudstyret er på tur i lag, fortel styreleiar Paul Erik Wirgenes.
Dette innlegget er tagget med
Les hele innlegget Skrevet 06. Februar 2014
Diakonar på besøk
Årets første besøkande var familien Bye frå Nord-Norge. Foreldra Brita og Jan Olav er begge diakonar, og besøkte Misjonsalliansens sine prosjekt i lag med ungane Anders (18), Vilde (16) og Vebjørn (12). - Vi fekk forsterka inntrykket vårt av Misjonsalliansens diakonale profil etter dette besøket. Det var godt å sjå arbeidet konkret, og flott å møte menneska og menigheiten, seier mor Brita.
Dette innlegget er tagget med
Les hele innlegget Skrevet 16. Januar 2014
1 - 5 av 16
Powered by Cornerstone